ParlamentiNinja

ParlamentiNinja

A Parlamenti Ninja...

2019. március 11. - ParlamentiNinja

A Parlamenti Ninja, azért parlamenti ninja, mert bár még szeretné magát inkognitóban tartani, de az álarcát hamarosan le fogja vetni. A cél nem más, mint egy komplex politikai program kidolgozása a 2022-es országgyűlési választásokra, ahol a Fidesszel szemben egy valós politikai ellenfélként léphet fel.

Ehhez azonban, először az ellenzéket kell legyőzni. Azt az ellenzéket, ami saját magát darabolja, a jelenleg regnáló hatalom kénye-kedve szerint.

Természetesen nem csak a programunkon fogunk dolgozni, hanem a napi politikai döntéseket is mélyen ki fogjuk elemezni. Le fogjuk leplezni a csúsztatásokat, és mindazt, ahogy a kormány hülyére nézi az embereket!

A Parlamenti Ninja dolgozott korábban szakmai tanácsadóként az MSZP-SZDSZ koalíciónak. Jelenleg szakmai tanácsadója a FIDESZ-nek. Sajnos azonban nem ért egyet egyik oldal tevékenységével sem, ezért önjáró üzemmódra kapcsol.

Megkérdezték a Ninjától, hogy szerinte sajtószabadság van-e? Azt válaszoltam, hogy igen. Később sajnos beleszaladtam abba, hogy egy írásom vissza kellett vonnom, mert azonnal kirúgtak volna az állásomból. - Szóval most, megágyazok arra, hogy kirúghassanak! De nem fogom szó nélkül hagyni, és kimondom:
MAGYARORSZÁGON MA NINCS SZÓLÁSSZABADSÁG! Nem, hogy sajtószabadság.

Hogy miért tud győzni a Fidesz? Csak azért, mert egy életképtelen ellenzékkel kell "megküzdenie". A Ninja viszont harcba száll!

A bejegyzés trackback címe:

https://parlamentininja.blog.hu/api/trackback/id/tr9514683018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása